Urządzenia i Akcesoria
Cozer 400-800 g de feijão-verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
800 g
Składniki
-
água500 g
-
feijão-verde redondo400 - 800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
7 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
97.3 kJ /
23.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
22 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 400-800 g de couve
30 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 min
Cozer 300 g de couve
20 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 300 g de couve-flor
25 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min