Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 400 - 800 g feijão-verde redondo
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 97.3 kJ / 23.3 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300-600 g de batata nova
40min
Cozer 300 g de couve-flor
25min
Cozer 550-800 g de cenoura
40min
Cozer 600 g de ervilhas
30min
Cozer 250 g de brócolos
20min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35min
Cozer 400-800 g de couve
30min
Cozer 500 g de espinafres
20min
Cozer 300 g de couve
20min
Cozer 400-800 g de brócolos
35min