Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango

Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango

4.7 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 dose

Składniki

Sobremesa de chocolate de morango
  • açúcar
    20 g
  • chocolate de morango, partido em pedaços
    50 g
  • queijo quark
    150 g
  • natas
    30 g
  • pepitas de chocolate (opcjonalnie)
    1 c. chá de
Salada
  • alface iceberg cortada em pedaços (3 cm aprox.)
    100 g
  • maçã cortada em pedaços (3 cm aprox.)
    50 g
  • miolo de noz
    20 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    3 pitadas de
  • vinagre de sidra
    15 g
  • azeite
    20 g
Massa com ragut
  • queijo parmesão
    20 g
  • alho-francês
    50 g
  • alho
    1 dente de
  • cenoura
    100 g
  • aipo
    60 g
  • azeite
    15 g
  • carne de vaca s/ osso cortada em tiras (1cm aprox.)
    150 g
  • tomate em pedaços
    250 g
  • açúcar
    1 pitada de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    3 pitadas de
  • manteiga
    ½ c. chá de
  • água
    100 g
  • manjericão
    3 folhas de
  • massa tipo penne
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1855.6 kcal / 7764 kJ
Białko 81.5 g
Tłuszcz 97.4 g
Węglowodany 177.9 g
Błonnik 20.7 g
Tłuszcz nasycony 32.3 g
Sód 3480.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...