
Urządzenia i Akcesoria
Poisson tandoori
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
d'ail2 gousses
-
de gingembre frais10 g
-
yaourts nature2
-
de jus de citron30 g
-
de sel et ½ c. à café3 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
-
d'épices tandoori15 g
-
de poisson blanc sans arrêtes500 g
-
de riz250 g
-
d'eau1000 g
-
de fécule de maïs5 g
-
de coriandre fraîche10 feuilles
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
439.5 kcal /
1852.5 kJ
Białko
26.3 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
57.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
961 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja