Poisson tandoori

Poisson tandoori

3.0 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    2 gousses
  • de gingembre frais
    10 g
  • yaourts nature
    2
  • de jus de citron
    30 g
  • de sel et ½ c. à café
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'épices tandoori
    15 g
  • de poisson blanc sans arrêtes
    500 g
  • de riz
    250 g
  • d'eau
    1000 g
  • de fécule de maïs
    5 g
  • de coriandre fraîche
    10 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 439.5 kcal / 1852.5 kJ
Białko 26.3 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 57.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 961 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...