Œufs farcis à la berrichonne
TM6 TM5 TM31

Œufs farcis à la berrichonne

4.1 (16 ocen)

Składniki

  • 6 œufs
  • 10 g de persil frais
  • 35 g d'échalotes, coupées en deux
  • 50 g de fromage frais, type St Môret
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
901.3 kJ / 242.5 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
1.8 g
Tłuszcz
17.8 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
0.5 g
Sód
285 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy