![Œufs farcis à la berrichonne Œufs farcis à la berrichonne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c521086-c609-4593-8e3f-3aa99d4e8be4/Derivates/fe3d8bb2-d911-4666-8973-1ce892a2de25.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 285 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourte au camembert
3h
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3h
La tourte de d'Artagnan
1 Std. 40 Min
Cassolette de légumes et œuf mollet
55 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Tarte croustillante au brie
50 Min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Pain perdu au jambon
25 Min