Œufs farcis à la berrichonne

Œufs farcis à la berrichonne

4.1 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • œufs
    6
  • de persil frais
    10 g
  • d'échalotes coupées en deux
    35 g
  • de fromage frais type St Môret
    50 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de beurre
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 242.5 kcal / 901.3 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 285 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...