
Urządzenia i Akcesoria
Œufs farcis à la berrichonne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
œufs6
-
de persil frais10 g
-
d'échalotes coupées en deux35 g
-
de fromage frais type St Môret50 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.20 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de beurre20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
242.5 kcal /
901.3 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
285 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja