Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 285 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Friands au boudin blanc et échalotes
2j
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 Min
Pain perdu au jambon
25 min
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min
Tourte au camembert
3sa
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 Min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min