Urządzenia i Akcesoria
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 150 g)5
Choux pastry
-
milk plus an extra 2 teaspoons125 g
-
water125 g
-
unsalted butter cut into cubes (3 cm)100 g
-
sea salt1 tsp
-
white pepper½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs3
-
egg yolk1
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
egg yolks6
-
milk500 g
-
plain flour40 g
-
sea salt1 tsp
-
white pepper2 - 3 pinches
-
cayenne pepper2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
132.9 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
291 kJ /
69.6 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey ice cream
17 godz. 45 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Traditional sausage rolls
50 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Classic chocolate fudge
3 godz. 10 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Lychee sorbet with vodka
8 godz. 15 min
Hollandaise
15 min
Blackberry Bramble
5 min