Urządzenia i Akcesoria
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 150 g)5
Choux pastry
-
milk plus an extra 2 teaspoons125 g
-
water125 g
-
unsalted butter cut into cubes (3 cm)100 g
-
sea salt1 tsp
-
white pepper½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs3
-
egg yolk1
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
egg yolks6
-
milk500 g
-
plain flour40 g
-
sea salt1 tsp
-
white pepper2 - 3 pinches
-
cayenne pepper2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
132.9 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
291 kJ /
69.6 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Delicious lemon pudding
55 min
Hearty seafood chowder
45 min
Almond toffees
1 godz. 45 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Gluten free waffle cones
35 min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min