Urządzenia i Akcesoria
White chocolate and tropical trifle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
Sponge
-
eggs3
-
caster sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
self-raising flour100 g
White chocolate mousse
-
coconut milk160 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces250 g
-
cream cheese80 g
-
thickened cream (see Tips)450 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Passionfruit syrup
-
water50 g
-
caster sugar50 g
-
fresh passionfruit pulp strained1
Assembly
-
fresh mangoes thinly sliced2
-
fresh passionfruit pulp removed2
-
fresh pineapple peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
188.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
2304 kJ /
550.7 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Otak-otak Steamed Buns
1 godz. 40 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Whoopie pies
1 godz. 20 min
Lamingtons
1 godz. 10 min