Urządzenia i Akcesoria
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 slices
Składniki
Pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease75 g
-
plain flour plus extra to dust170 g
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract½ tsp
-
water50 g
Topping
-
apples peeled and cored (cut into halves or quarters fit through feeder tube - see Tips)1000 g
-
white sugar30 g
-
unsalted butter20 g
-
honey warmed, to brush (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
17.8 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1015.7 kJ /
242.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut and coffee cream muffin
55min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Brandy snaps
30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Quince tart
1h 10min
Lemon curd
20min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Crème pâtissière
15min
Pears in orange syrup
45min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Portuguese-style crème brûlée
25min