Urządzenia i Akcesoria
Milk jellies with poached stone fruit
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions
Składniki
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)150 g
-
honey40 g
-
cinnamon quill broken into pieces1
-
whole cloves2
-
cardamom pods crushed3
-
water100 g
-
fresh plums or 6 apricots, stones removed5
-
milk500 g
-
raw sugar2 tbsp
-
gelatine powder2 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
39.8 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
820 kJ /
195.2 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple sauce
20 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Strawberry jam
55 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Lamb kleftiko
4 godz.
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Mixed berry jam
50 min