Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk corn cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1434.9 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Tłuszcz
125.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
51.6 g
Węglowodany
176 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple fritters
1 godz.
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 godz. 50 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min
Ricotta gnocchi
2 godz.