Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk corn cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1434.9 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Tłuszcz
125.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
51.6 g
Węglowodany
176 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 godz. 50 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Camille carrot and almond cakes
1 godz. 10 min
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Florentine potato cakes
40 min
Yoghurt soup cups
1 godz. 10 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Salmon filo spiral
1 godz. 10 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min