Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk corn cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1434.9 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Tłuszcz
125.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
51.6 g
Węglowodany
176 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Beef liquid stock (TM5)
3 godz. 25 min
Savoury potato bundt
1 godz. 55 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Pumpkin fritters
35 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 godz. 10 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min