Wersje kompatybilne
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Białko
- 46.6 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 944.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min