Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)

4.9 ( 9 ocen )

Składniki

  • 1800 g boneless pork leg roast
  • 1 tbsp rock salt plus extra for crackling
  • 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
  • 25 g pumpkin seeds
  • 25 g sunflower seeds
  • 2 - 3 sprigs fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
  • 60 g streaky bacon cut into pieces
  • 100 g onion cut into quarters
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 250 g pork mince
  • 30 g dried cranberries
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
411.6 kcal / 1728.7 kJ
Białko
46.6 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
3.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
944.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy