
Urządzenia i Akcesoria
Choux vanillés
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
La pâte à choux
-
d'eau froide150 g
-
de beurre doux80 g
-
de sel1 c. à café
-
de sucre en poudre1 c. à soupe
-
de farine de blé120 g
-
œufs3
La crème chantilly vanillée
-
de crème liquide 35% m.g. très froide300 g
-
de sucre vanillé maison et un peu pour la finition55 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
426 kcal /
1775 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Délicieuses pâtisseries
9 Przepisów
Francja
Francja