Charlotte aux fraises

Charlotte aux fraises

2.7 48 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 450 g de lait
  • 2 c. à café d'extrait de vanille
  • 70 sucre
  • 6 jaunes d'œufs
  • 4 c. à soupe sucre glace maison maison
  • 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 22 biscuits à la cuillère
  • 600 g de fraises

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 portions

Białko 58 g
Kalorie 11763 kJ / 2814 kcal
Tłuszcz 154 g
Błonnik 15 g
Węglowodany 299 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...