Charlotte aux fraises

Charlotte aux fraises

2.7 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4
  • de lait
    450 g
  • d'extrait de vanille
    2 c. à café
  • sucre
    70
  • jaunes d'œufs
    6
  • sucre glace maison maison
    4 c. à soupe
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    300 g
  • biscuits à la cuillère
    22
  • de fraises
    600 g

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 2814 kcal / 11763 kJ
Białko 58 g
Tłuszcz 154 g
Węglowodany 299 g
Błonnik 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...