
Urządzenia i Akcesoria
Charlotte aux fraises
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide4
-
de lait450 g
-
d'extrait de vanille2 c. à café
-
sucre70
-
jaunes d'œufs6
-
sucre glace maison maison4 c. à soupe
-
de crème liquide, 30% m.g. min.300 g
-
biscuits à la cuillère22
-
de fraises600 g
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
2814 kcal /
11763 kJ
Białko
58 g
Tłuszcz
154 g
Węglowodany
299 g
Błonnik
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Envie de fraises
10 Przepisów
Francja
Francja