Urządzenia i Akcesoria
Indian vegetable curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in thin slices15 g
-
fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces1
-
olive oil20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt2 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgettes cut in slices (1 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1231.6 mg
Białko
9 g
Kalorie
1642 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indian Vegetable Curry
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Vegetable Biryani
50 min
Sweet Potato Curry
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chana Masala
45 min