Urządzenia i Akcesoria
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pomegranate molasses3 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
runny honey1 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
kale tough stems removed, thinly sliced250 g
-
giant couscous150 g
-
water boiling800 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
walnut halves30 g
-
halloumi cheese reduced fat, diced (2 cm)225 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
pomegranate seeds100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
599.7 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1988.9 kJ /
475.4 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
57.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Quinoa Salad
30 min
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min