Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
oil2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
shallots halved2
-
red chilli to taste, deseeded if desired½ - 1
-
cumin seeds1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
tomato purée2 Tbsp
-
water200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)250 g
-
broccoli cut in florets (3-4 cm)100 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
2428 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min