Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Mac and Cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese reduced fat, cut in pieces (2 cm)120 g
-
wholemeal bread torn in pieces1 slice
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
water900 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)1
-
macaroni pasta230 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
plain flour40 g
-
skimmed milk600 g
-
ground cayenne pepper (optional)2 pinches
-
ground white pepper¼ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
tomatoes sliced (5 mm)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1668 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Sweet Potato Curry
30 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min