Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Mac and Cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese reduced fat, cut in pieces (2 cm)120 g
-
wholemeal bread torn in pieces1 slice
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
water900 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)1
-
macaroni pasta230 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
plain flour40 g
-
skimmed milk600 g
-
ground cayenne pepper (optional)2 pinches
-
ground white pepper¼ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
tomatoes sliced (5 mm)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1668 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boston Baked Beans
20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1u. 25min
Butterbean and Feta Burgers
1u. 30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil Moussaka
3u. 30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Beetroot and Halloumi Burgers
1u.
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2u. 45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1u. 15min