Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Mac and Cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese reduced fat, cut in pieces (2 cm)120 g
-
wholemeal bread torn in pieces1 slice
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
water900 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)1
-
macaroni pasta230 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
plain flour40 g
-
skimmed milk600 g
-
ground cayenne pepper (optional)2 pinches
-
ground white pepper¼ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
tomatoes sliced (5 mm)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1668 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Sausage Rolls
40 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.