Saag Paneer

Saag Paneer

3.9 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
1 portion

Składniki

Paneer
  • whole milk
    1500 g
  • white vinegar
    4 Tbsp
Spinach
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • onions halved
    50 g
  • garlic cloves
    15 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • unsalted butter diced
    20 g
  • single cream
    100 g
  • fresh spinach leaves
    400 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice to taste
  • vegetable oil for frying

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 401 kcal / 1678 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...