
Urządzenia i Akcesoria
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
391 kcal /
1645 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
952 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min