Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Thai Curry Paste
-
cumin seeds4 tsp
-
coriander seeds8 tsp
-
garlic cloves8
-
lime juice (approx. 3 limes)60 g
-
fresh green chillies washed, halved (approx. 4)70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh makrut lime leaves washed2
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2
-
rapeseed oil60 g
Curry
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
coconut milk200 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm)300 g
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (3 cm)600 g
-
dried kaffir lime leaves2
-
sugar snap peas washed100 g
-
frozen green peas100 g
Jasmine Rice
-
jasmine rice200 g
-
water1200 g
-
fresh coriander washed, roughly chopped5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 160 g
Sód
0.1 mg
Białko
11 g
Kalorie
933 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Veg-loaded Chilli Con Carne with Brown Rice
1 godz. 10 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Baby-friendly Mackerel Mayo Croquettes
1 godz. 15 min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30 min
Pear, Apple and Sweet Potato Purée
30 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Carrot Purée - from 6 months
20 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 godz. 15 min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 min
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1 godz. 25 min