Minisoufflé au camembert

Minisoufflé au camembert

3.9 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 30 g de beurre et un peu pour les ramequins
  • 30 g de farine de blé et un peu pour les ramequins
  • 250 g de lait
  • 150 g de camembert coupé en morceaux
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 œufs

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 275.8 mg
Białko 12.5 g
Kalorie 859 kJ / 206.3 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...