
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- 100 g d'oseille
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de pâte feuilletée maison
- 500 g de saumon frais coupé en cubes de 2 cm
- 1 œuf battu pour la dorure
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 565.7 kcal / 2360.7 kJ
- Białko
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 42.2 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Błonnik
- 1.3 g