
Urządzenia i Akcesoria
Soufflé de pommes de terre au cheddar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
de beurre40 g
-
de fécule de maïs type Maïzena®1 c. à soupe
-
d'eau1000 g
-
de pommes de terre farineuses, spécial purée450 g
-
jaunes d'œufs3
-
de crème liquide 30-40% m.g.30 g
-
de cheddar détaillé en cubes140 g
-
du poivre moulu
-
blancs d'œufs5
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
401 kcal /
1671 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja