Quiche aux fruits de mer, ail et persil

Quiche aux fruits de mer, ail et persil

4.6 101 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 parts

Składniki

Les coquillages
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • gousses d'ail
    2
  • de persil frais équeuté
    ½ bouquet
  • de beurre
    30 g
  • de cocktail de fruits de mer surgelé
    350 g
  • de vin blanc sec
    50 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • œuf
    1
La quiche
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    150 g
  • de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
    75 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'eau froide
    50 g
  • de fromage râpé
    40 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 380 kcal / 1584.8 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 22.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 467.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...