Crêpe au potimarron, jambon et fromage

Crêpe au potimarron, jambon et fromage

4.8 302 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de chair de potimarron en cubes
    300 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    250 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de lait écrémé
    500 g
  • du sel
  • de fromage scamorza en morceaux
    150 g
    150 g d'emmental, en morceaux
  • de jambon aux herbes
    4 tranches fines
  • de ciboulette fraîche
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 330 kcal / 1388 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...