Crêpe au potimarron, jambon et fromage
TM5 TM31 TM6

Crêpe au potimarron, jambon et fromage

4.8 (235 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 300 g de chair de potimarron, en cubes
  • 3 œufs
  • 250 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 500 g de lait écrémé
  • du sel
  • 150 g de fromage scamorza, en morceaux
    lub 150 g d'emmental, en morceaux
  • 4 tranches fines de jambon aux herbes
  • 10 brins de ciboulette fraîche

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1388 kJ / 330 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy