Crêpe au potimarron, jambon et fromage

Crêpe au potimarron, jambon et fromage

4.8 335 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 300 g de chair de potimarron en cubes
  • 3 œufs
  • 250 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 500 g de lait écrémé
  • du sel
  • 150 g de fromage scamorza en morceaux
    150 g d'emmental, en morceaux
  • 4 tranches fines de jambon aux herbes
  • 10 brins de ciboulette fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 1388 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...