Crêpe au potimarron, jambon et fromage
TM6 TM5 TM31

Crêpe au potimarron, jambon et fromage

4.8 ( 297 ocen )

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 300 g de chair de potimarron en cubes
  • 3 œufs
  • 250 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 500 g de lait écrémé
  • du sel
  • 150 g de fromage scamorza en morceaux
    lub 150 g d'emmental en morceaux
  • 4 tranches fines de jambon aux herbes
  • 10 brins de ciboulette fraîche

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
330 kcal / 1388 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
37 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy