Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas al vacío

Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas al vacío

3.0 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 ración

Składniki

  • 50 g de aceitunas negras sin hueso
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre
  • 4 pellizcos de sal
  • 2 cucharaditas de orégano seco
  • 35 g de zumo de limón
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 800 g de lomos de rape sin piel ni hueso
  • 2000 g de agua
  • 400 g de patatas peladas, en rodajas de 1 cm
  • 200 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 681 mg
Białko 33 g
Kalorie 1767 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...