![Boletus confitados Boletus confitados](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18E7A3A1-2CF3-413F-A5FB-2C0AF5C90486/Derivates/d4f757b3-55e8-4095-b5bf-9bf3fd2d3155.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas de otoño con boletus
2u. 45min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1hod.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Besugo a la espalda
25 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min
Txangurro
1hod. 10min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Sopa de pescado donostiarra
1hod.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min