Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Croquetas negras de chipirones
9h 45min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2h 15min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48h
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Níscalos guisados
30min