Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g de masa de hojaldre (1 lámina de aprox. 25x30 cm)
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo (blanco y negro)
- 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de aceitunas sin hueso
- 15 g de aceitunas negras sin hueso
- huevo duro
- 100 g de queso cremoso
- 100 g de salmón ahumado en lonchas finas, cortadas en trozos
- eneldo fresco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 12.9 g
- Sód
- 349.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos rellenos de aguacate y atún
55 min
Ensalada de pollo con aguacate
30min
Miniquiches de beicon y champiñones
30min
Huevos al pesto
20 Min
Huevos a la húngara
45min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 Std. 30 Min
Espaguetis a la crema de limón
25 Min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 Min
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 Std.
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Patatas rellenas de jamón y gambas
1 Std.