Galette crujiente de salmón y queso

Galette crujiente de salmón y queso

4.7 54 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 230 g de masa de hojaldre (1 lámina de aprox. 25x30 cm)
  • 1 huevo batido
  • 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo (blanco y negro)
  • 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
  • 15 g de aceitunas sin hueso
  • 15 g de aceitunas negras sin hueso
  • huevo duro
  • 100 g de queso cremoso
  • 100 g de salmón ahumado en lonchas finas, cortadas en trozos
  • eneldo fresco
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 349.1 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 1046 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 12.9 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...