Risotto de bacalao y guisantes con menta

Risotto de bacalao y guisantes con menta

3.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 2 - 3 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
  • 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
  • 50 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 60 g de vino blanco
  • 750 g de agua
  • 150 g de guisantes congelados
  • 250 g de bacalao al punto de sal en trozos de 3-4 cm
  • 1 cucharadita de sal
  • 40 g de mantequilla en trozos pequeños

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 438 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 2125 kJ / 507 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...