![Sopa de galets rellenos de foie Sopa de galets rellenos de foie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90feb4a3-d1f5-424a-b6bd-0876c05a9659/Derivates/165d1ffc-db98-4681-99a9-1fe406bf19b9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 252.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50 Min
Panellets
10h 30min
Bisque de bogavante
50 Min
Sopa de navidad con galets rellenos
1 Std. 15 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 Min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Canelones con ceps al foie
2 godz. 50 min
Crema de alcachofas
45min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Coca de Llavaneres
1 Std.