Sopa de galets rellenos de foie

Sopa de galets rellenos de foie

4.2 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 raciones

Składniki

Cocción de galets
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharada de sal
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
  • 200 g de queso cremoso
  • 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
  • 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
  • 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
  • 1 hueso de jamón sin corteza
  • 1 muslo de pollo sin piel
  • 50 g de garbanzos cocidos
  • 1000 - 1500 de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 252.3 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 1051 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...