Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 252.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fideos con costilla y salchichas
50min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1 godz.
Sopa de navidad con galets rellenos
1 godz. 15 min
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Crema de alcachofas
45min
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Canelones de ave Rossini
1 godz. 40 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Panellets
10h 30min