Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas
- 2 - 3 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tallos de cebollino fresco en trozos
- 100 g de salmón ahumado en trozos (lonchas o tacos)
- 120 g de queso cremoso
- 1 yema de huevo cocida
- 8 lonchas de salmón ahumado
- hojas baby de ensalada variada
- de huevas de mújol
- granos de granada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 441.6 mg
Alternatywne przepisy
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 godz.
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20 min
Chips con puerro y gambas
25min
Popietas de lenguado y gambón
45min
Volovanes con marisco y rape
1 godz. 10 min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Crema de gambones
45min
Gambones gratinados
30min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 godz. 15 min