Urządzenia i Akcesoria
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
400 g
Składniki
-
água500 g
-
talo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)200 - 400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
65 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
50.2 kJ /
12 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Papas de trigo sarraceno e caju
8 godz.
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30 min
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão
35 min
Cozer 500 g de espinafres
20 min
Cozer 800 g de espargos
50 min
Cozer 700-1000 g de nabo
Brak ocen
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 200-600 g de nabo
35 min
Ovos cozidos
20 min
Besugo grelhado com salada de feijão-frade
30 min
Smoothie de kale
5 min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 min