Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 200 - 400 g talo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 50.2 kJ / 12 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 65 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55min
Tarte de atum, ovo e alcaparras
1h
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Ghee
1h 5min
Pasta de pepino e ricota
10min
Cozer 200-500 g de pastinaca
Brak ocen
Guisado de legumes nutritivo
40 min
Salada de beterraba com halloumi
15min
Ovos cozidos
20 min
Caldo de aproveitamento de legumes
55min
Cozer 200-500 g de cenoura
35min