Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 575 g de fraises fraîches, coupées en deux
- 75 g de chocolat blanc, en morceaux
- 75 g de myrtilles
- 95 g de sucre en poudre
- 25 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Glace pêche-fraise
15 Min
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15 Min
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
4h 35min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15 min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8 Std. 15 Min
Sorbet framboise-girofle
12h
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet fraise-banane
5 dk
Sorbet mangue-Passion
12h
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet fraise-coquelicot
10min
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.