Urządzenia i Akcesoria
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
575 g de fraises fraîches coupées en deux
-
75 g de chocolat blanc en morceaux
-
75 g de myrtilles
-
95 g de sucre en poudre
-
25 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème glacée fraise-soja
4 godz. 20 min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3 godz. 15 min
Sorbet fraise, banane et menthe
4 godz. 15 min
Glace à la fraise sans crème
12 godz.
Sorbet fraise-banane
5 min
Sorbet fraise-coquelicot
10 min
Glace vanille aux myrtilles
12 godz. 30 min
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet citron vert
12 godz.
Glace mangue-Passion
12 godz.
Sorbet mangue-Passion
12 godz.