Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35 min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1 godz. 5 min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min