Glace à la verveine et coulis de framboises

Glace à la verveine et coulis de framboises

4.7 26 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de lait
    350 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de verveine fraîche
    1 bouquet
  • jaunes d'œufs
    4
  • de sucre blond
    5 c. à soupe
  • de fécule de maïs type Maïzena
    1 c. à soupe
  • de framboises
    350 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • d'eau
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 299 kcal / 1247 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...