
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
de fraises équeutées et coupées en quatre600 g
-
de rhubarbe (250 g en morceaux et 150 g en tronçons (2cm))400 g
-
de sucre en poudre280 g
-
le jus d'1/2 citron jaune
-
blancs d'œufs2
-
de sel1 pincée
-
d'eau500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
223 kcal /
935 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja