Glace au chèvre et son coulis de fraises

Glace au chèvre et son coulis de fraises

4.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portions

Składniki

La glace au chèvre (la veille)
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de yaourt au lait de chèvre
    240 g
  • d'eau
    200 g
  • de sirop d'agave
    150 g
  • de fromage de chèvre frais
    200 g
Le coulis de fraises (la veille)
  • de sucre en poudre
    100 g
  • d'eau
    200 g
  • de fraises
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 326 kcal / 1364 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 42.5 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...