Glace au chèvre et son coulis de fraises

Glace au chèvre et son coulis de fraises

4.9 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portions

Składniki

La glace au chèvre (la veille)
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 240 g de yaourt au lait de chèvre
  • 200 g d'eau
  • 150 g de sirop d'agave
  • 200 g de fromage de chèvre frais
Le coulis de fraises (la veille)
  • 100 g de sucre en poudre
  • 200 g d'eau
  • 500 g de fraises

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.5 g
Kalorie 1364 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 42.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...