Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée à la badiane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
3 étoiles de badiane
-
250 g de crème liquide 35% m.g.
-
250 g de lait
-
70 g de sucre en poudre
-
5 jaunes d'œufs
-
80 g de cassonade
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86.8 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1945 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gougères au beaufort
25 min
Jalousie aux abricots
1 godz. 25 min
Meringues fondantes chocolat-amande
2 godz. 30 min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 godz.
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 godz.
Cheesecake à l'avocat
13 godz. 30 min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 godz. 40 min
Meringues aux amandes
2 godz. 50 min
Crème brûlée à la cardamome
1 godz. 10 min
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min