Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée à la badiane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
3 étoiles de badiane
-
250 g de crème liquide 35% m.g.
-
250 g de lait
-
70 g de sucre en poudre
-
5 jaunes d'œufs
-
80 g de cassonade
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86.8 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1945 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Financiers pistache et framboise
35 min
Croustillant poire-chocolat
1 godz. 10 min
Tarte Tatin
1 godz.
Cheesecake baklava
3 godz. 30 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 godz. 30 min
Clémentines rôties, glace à l'amande
3 godz. 45 min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12 godz. 15 min
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4 godz.
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Crème brûlée à la cardamome
1 godz. 10 min
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min