Truite farcie au maroilles

Truite farcie au maroilles

3.5 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 5 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g de pain de campagne coupé en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre détaillées en cubes
  • 150 g de maroilles coupé en morceaux
  • 4 filets de truite désarêtés
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 788.3 mg
Białko 41.5 g
Kalorie 2022 kJ / 481.5 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 30.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...