
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'échalotes coupées en deux
- 5 brins de coriandre fraîche équeutés
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de pain de campagne coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 600 g de pommes de terre détaillées en cubes
- 150 g de maroilles coupé en morceaux
- 4 filets de truite désarêtés
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 481.5 kcal / 2022 kJ
- Białko
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Sód
- 788.3 mg