Truite farcie au maroilles

Truite farcie au maroilles

3.5 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de pain de campagne coupé en morceaux
    50 g
  • d'eau
    1000 g
  • de pommes de terre détaillées en cubes
    600 g
  • de maroilles coupé en morceaux
    150 g
  • filets de truite désarêtés
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 481.5 kcal / 2022 kJ
Białko 41.5 g
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 30.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 788.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...