Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps

Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps

3.9 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    45 g
  • de filet mignon de veau (2 filets mignons)
    800 - 1000 g
  • de moutarde forte
    1 c. à soupe
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à soupe
  • d'eau
    300 g
  • de vin blanc sec
    200 g
  • de bouillon
    1 cube
  • de pois mange-tout coupés en deux
    200 g
  • de navets boule d'or coupés en deux ou quatre
    200 g
  • de carottes nouvelles coupées en deux dans la longueur
    200 g
  • de petits pois frais
    200 g
  • de fèves fraîches
    200 g
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • de fécule de maïs
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465.8 kcal / 1941.3 kJ
Białko 38.5 g
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 620.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...