
Urządzenia i Akcesoria
Magret de canard aux framboises
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de carottes coupées en tronçons700 g
-
d'eau500 g
-
magrets de canard avec la peau2
-
de framboises100 g
-
de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de crème liquide 30-40% m.g.20 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
505.8 kcal /
2105 kJ
Białko
24.3 g
Tłuszcz
39.3 g
Węglowodany
14.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
423 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°26
48 Przepisów
Francja
Francja