Travers de porc à la moutarde

Travers de porc à la moutarde

4.0 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • de pommes de terre rattes, brossées avec la peau
    600 g
  • du sel
  • travers de porc (1200 g env.), coupé en quatre
    1
  • oignon pelé et coupé en quatre
    1
  • de thym frais
    4 brins
  • feuille de laurier frais
    1
  • d'ail coupée en quatre
    1 gousse
  • de moutarde de Dijon
    5 c. à soupe
  • de sauce aigre-douce
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de fleur de sel
    3 pincées
  • de jus de citron
    2 c. à soupe
  • poivre moulu
  • de mâche
    100 g
  • poire non traitée, en fines tranches
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 657 kcal / 2741 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...