Légumes farcis au poisson

Légumes farcis au poisson

3.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • 20 g de noisettes
  • 40 g de chapelure
  • 1 courgette
  • 4 tomates moyennes
  • 1 poivron rouge
  • 70 g d'échalotes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 400 g d'églefin coupé en morceaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 176.6 mg
Białko 11.6 g
Kalorie 643.6 kJ / 153.4 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 10.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...