Légumes farcis au poisson

Légumes farcis au poisson

3.7 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • de noisettes
    20 g
  • de chapelure
    40 g
  • courgette
    1
  • tomates moyennes
    4
  • poivron rouge
    1
  • d'échalotes
    70 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • d'églefin coupé en morceaux
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 153.4 kcal / 643.6 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 10.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 176.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...