Paupiette de la mer au vin blanc

Paupiette de la mer au vin blanc

3.6 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de persil frais équeuté
  • 30 g d'échalotes coupées en deux
  • 200 g de poisson blanc coupé en morceaux
  • 1 œuf
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 8 crevettes cuites, non décortiquées (de grosse taille)
  • 8 tranches de saumon fumé
  • 200 g de vin blanc
  • 1000 g d'eau
  • 100 g de carotte coupée en rondelles
  • 200 g de riz
  • 50 g de crème fraîche
  • 20 g de fécule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 876.8 mg
Białko 25.5 g
Kalorie 1915 kJ / 455.3 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...