Paupiette de la mer au vin blanc

Paupiette de la mer au vin blanc

3.6 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais équeuté
    30 g
  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • de poisson blanc coupé en morceaux
    200 g
  • œuf
    1
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • crevettes cuites, non décortiquées (de grosse taille)
    8
  • de saumon fumé
    8 tranches
  • de vin blanc
    200 g
  • d'eau
    1000 g
  • de carotte coupée en rondelles
    100 g
  • de riz
    200 g
  • de crème fraîche
    50 g
  • de fécule
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 455.3 kcal / 1915 kJ
Białko 25.5 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 49 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 876.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...