Chutney de canneberges

Chutney de canneberges

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • 140 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 30 g de beurre
  • 120 g de canneberges déshydratées (appelées aussi "cranberries")
  • 40 g de sucre en poudre
  • 40 g de vinaigre balsamique blanc ou rouge
  • 2 graines de cardamome
  • 3 pincées de cannelle en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de coriandre en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe rase de gingembre en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 262 kJ / 109 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...