Urządzenia i Akcesoria
Pâte de citron et de gingembre confits
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
380 g
Składniki
-
3 citrons jaunes non traités l'écorce seulement ("(Voir "Conseil(s)")
-
1500 g d'eau
-
50 g de gingembre confit doux
-
180 - 200 g de sucre de canne complet non raffiné type rapadura (voir "Conseil(s)")
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Sód
12 mg
Białko
6 g
Kalorie
4497 kJ /
1070 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
247 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pâté végétal
3 godz. 50 min
Biscuits au sésame
30 min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3 godz. 30 min
Gelée au citron de Syracuse
3 godz. 25 min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Petits gâteaux de betterave
45 min
Cakes miel, gingembre et mandarine
55 min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9 godz.
Mayonnaise vegan
15 min
Pistou de fanes de carottes
5 min
Glace au gingembre
12 godz.
Sablés aux farines de sarrasin et lentille
3 godz. 35 min