Urządzenia i Akcesoria
Glace au fenouil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
2 bocal
Składniki
La veille
-
300 g de fenouil coupé en morceaux
-
500 g de lait
-
6 jaunes d'œufs
-
100 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 bocal
Białko
39 g
Kalorie
4527 kJ /
1083 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
126 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glaces
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Chutney de canneberges
1h
Chutney d'ananas
35min
Glace aux tiges de fenouil
3h 25min
Sorbet poivron rouge
3h
Glace à l'oseille
3h 20min
Chutney à la cerise
50min
Salade de papaye verte
15min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12h
Glace au gingembre
12h
Sorbet miel, raisins et thym
24h 30min
Soupe au citron vert
45min
Confiture de piments
35min