Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 2 bocal
- Kalorie
- 4527 kJ / 1083 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 126 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace au gingembre
12 Std.
Betteraves marinées aux framboises
1 godz. 35 min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4h 45 min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1 Std. 45 Min
Pâte de citron et de gingembre confits
1j 25 menit
Gaspacho asiatique
15min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1 godz. 5 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Salade d'aubergine au yaourt
2j 10 menit
Trifle poire, figue et noisette
1h 10 min
Mousse de kiwi
2h 15 min
Dip de poivron (Mouhamara)
1j