Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de tiges de fenouil
- 500 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 5033 kJ / 1204 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 132 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Confiture ananas-gingembre
35 Min
Gomasio
5 min
Milla de potiron
1h 10 min
Crackers romarin pavot
1j
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4h 45 min
Soupe de griottes
25 min
Raifort au coing
Brak ocen
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 Min
Pain à la patate douce
5hod. 25min
Marmelade aux 3 agrumes
6h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.