Urządzenia i Akcesoria
Chutney framboise et poivron
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
575 g
Składniki
-
400 g de poivrons rouges (2 poivrons)
-
25 g de sucre roux
-
25 g de vinaigre de framboise
-
1 c. à soupe de vinaigre balsamique
-
1 pincée de piment d'Espelette
-
125 g de framboises fraîches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
432 mg
Białko
1 g
Kalorie
224 kJ /
53.2 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Au fil des mois - juin
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
20 min
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45 min
Pesto de cresson, noix et comté
15 min
Glace à l'oseille
3 godz. 20 min
Sabayon au citron
15 min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Figues farcies
20 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Sabayon aux raisins
15 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sauce bordelaise
45 min