
Urządzenia i Akcesoria
Chutney framboise et poivron
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
575 g
Składniki
-
de poivrons rouges (2 poivrons)400 g
-
de sucre roux25 g
-
de vinaigre de framboise25 g
-
de vinaigre balsamique1 c. à soupe
-
de piment d'Espelette1 pincée
-
de framboises fraîches125 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
53.2 kcal /
224 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
432 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - juin
10 Przepisów
Francja
Francja