Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de poivrons rouges (2 poivrons)
- 25 g de sucre roux
- 25 g de vinaigre de framboise
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 125 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 224 kJ / 53.2 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 432 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Confiture de lard
25 Min
Beurre au gingembre et citron vert
10 Min
Pesto d'algues nori
20 Min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Guacamole
25 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Vinaigrette au wasabi
5 Min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 Min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 Std.
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2 Std. 15 Min
Salade de champignons aux deux citrons
1 Std. 15 Min