Omelette greca

Omelette greca

3.9 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 6 foglie di basilico fresco lavate
  • 60 g di cipolla rossa in quarti
  • 6 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di olive denocciolate a rondelle (circa 3 mm)
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 500 g di acqua
  • 100 g di Feta sbriciolata o a cubetti
  • 8 foglie di menta fresca, lavate
  • 2 pizzichi di origano secco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 329.8 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 524.3 kJ / 125.3 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...