Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 60 g di cipolla rossa in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olive denocciolate a rondelle (circa 3 mm)
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 500 g di acqua
- 100 g di Feta, sbriciolata o a cubetti
- 8 foglie di menta fresca, lavate
- 2 pizzichi di origano secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 329.8 mg
Alternatywne przepisy
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50min
Omelette con pollo
55 min
Insalata fresca di zucchine
50min
Cous cous zucca e feta
40min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 Min
Insalata di anguria e finocchi
20 Min
Insalata fichi, bacon e bacche di goji
20 Min
Pizzette di melanzane
40min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35min