Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 60 g di cipolla rossa in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olive denocciolate a rondelle (circa 3 mm)
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 500 g di acqua
- 100 g di Feta, sbriciolata o a cubetti
- 8 foglie di menta fresca, lavate
- 2 pizzichi di origano secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 329.8 mg
Alternatywne przepisy
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30 min
Pollo speziato con salsa yogurt e verdure
40 Min
Omelette prosciutto e funghi
1 Std.
Insalata cremosa di gamberi
35 Min
Insalata di cetrioli con cereali e pollo
30 min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1 Std.
Pollo e insalata tiepida di patate
55 Min
Porri con salsa di soia alla senape
45 Min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1 Std.
Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate
40 Min
Insalata di legumi, tonno e avocado
20 Min
Cous cous di verdure con branzino
30 min