Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate

Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate

3.7 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di cipolle rosse a fette (circa 7-8 mm)
  • 40 g di miele
  • 10 g di aceto di vino rosso
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 6 uova
  • 150 g di formaggio di capra fresco cremoso
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 30 g di gherigli di noci tritati
  • 30 g di germogli misti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0.5 mg
Białko 17.3 g
Kalorie 1249.8 kJ / 298.8 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...