Wersje kompatybilne
Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di cipolle rosse a fette (circa 7-8 mm)
- 40 g di miele
- 10 g di aceto di vino rosso
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 150 g di formaggio di capra fresco, cremoso
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci, tritati
- 30 g di germogli misti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 0.5 mg
Alternatywne przepisy
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Omelette prosciutto e funghi
1h
Omelette greca
35min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1h
Patate dolci ripiene di lenticchie piccanti, maionese alla banana e coleslaw
50min
Porri con salsa di soia alla senape
45min
Bagel con bacon e uova
2h
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Frittata di agretti
1h
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35min